STACH AMSTERDAM ADMIRAAL DE RUIJTERWEG

Recentebeoordeling


3 sterren uit 72 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij STACH Amsterdam Admiraal de Ruijterweg. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2024 om 19:04 Er mistten 6 items van de bestelling dus zo’n beetje de helft zat er niet bij en ook niet nageleverd.
20 jan 2024 om 12:46 Meer dan de helft van de bestelling vergeten, en het ook niet meer naleveren.
20 nov 2023 om 9:21 Heerlijke broodjes en snelle bezorging
23 okt 2023 om 15:45 Straight up delivered the wrong thing
22 sep 2023 om 13:27 The avocado was really hard still, the taste is not really that good, and its a rather small sandwich. For what its worth, the delivery was fast and friendly
18 sep 2023 om 12:37 Kreeg maar de helft van de bestelling. Probeerde Stach daarna te bellen, waren ze niet bereikbaar…
10 sep 2023 om 14:13 Kwam een vlieg uit m’n eten toen ik net opende
24 aug 2023 om 16:07 Vriendelijke bezorger, heerlijk broodje carpaccio en een drankje besteld, op tijd geleverd. Genoten! Dank
11 jun 2023 om 12:36 Kregen verkeerde bestelling heb erna proberen bellen maar zijn niet bereikbaar.
11 mei 2023 om 13:08 thanks for the ginger shot :)
28 apr 2023 om 20:15 We moesten ruim 50 minuten wachten op onze twee broodjes. En wat je dan krijgt voor 8 euro per broodje is niet veel soeps. Een teleurstelling
24 apr 2023 om 14:32 Het brodjes waren niet lekker , en werd ik misselijk en heb ik overgegeven . Ik probeerde te bellen maar niemand nam op .