STACH AMSTERDAM ADMIRAAL DE RUIJTERWEG

Recentebeoordeling


3 sterren uit 70 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij STACH Amsterdam Admiraal de Ruijterweg. Meer weten? Ontdek meer

20 nov 2023 om 9:21 Heerlijke broodjes en snelle bezorging
23 okt 2023 om 15:45 Straight up delivered the wrong thing
22 sep 2023 om 13:27 The avocado was really hard still, the taste is not really that good, and its a rather small sandwich. For what its worth, the delivery was fast and friendly
18 sep 2023 om 12:37 Kreeg maar de helft van de bestelling. Probeerde Stach daarna te bellen, waren ze niet bereikbaar…
10 sep 2023 om 14:13 Kwam een vlieg uit m’n eten toen ik net opende
24 aug 2023 om 16:07 Vriendelijke bezorger, heerlijk broodje carpaccio en een drankje besteld, op tijd geleverd. Genoten! Dank
11 jun 2023 om 12:36 Kregen verkeerde bestelling heb erna proberen bellen maar zijn niet bereikbaar.
11 mei 2023 om 13:08 thanks for the ginger shot :)
28 apr 2023 om 20:15 We moesten ruim 50 minuten wachten op onze twee broodjes. En wat je dan krijgt voor 8 euro per broodje is niet veel soeps. Een teleurstelling
24 apr 2023 om 14:32 Het brodjes waren niet lekker , en werd ik misselijk en heb ik overgegeven . Ik probeerde te bellen maar niemand nam op .
14 apr 2023 om 18:02 De bestelling is nooit aangekomen, nadat de bezorger heeft bevestigd dat het is bezorgd. Vervolgens lijkt STACH gesloten te zijn als ik opnieuw wat wil bestellen en kan ik telefonisch geen contact opnemen.
27 feb 2023 om 16:49 Nice customer service. They ran out of pumpkin bread so gave us white and some extra desserts for the inconvenience. Lower star rating because not sure if it was the different bread, but the sandwiches weren't as nice as usual. Not a lot of pesto may